Haemme Oy Carlsonille rautakauppaan Savonlinnaan työntekijöitä puutarhamyymälään, rakentajapalveluun, varastoon ja kassalle määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongille 2022. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja työtunteja on tarjolla 25–37,5 h / vko.

Etsimme tiimimme vahvistukseksi asiakaspalveluhenkisiä, positiivisella asenteella varustettuja tekijöitä, joilla on reipas ote työhön. Alan aikaisempi kokemus ja osaaminen katsotaan eduksi. Pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuoroissa kaikkina myymälän aukioloaikoina.

Tarjoamme monipuolisesti kaupanalan työtehtäviä sekä sinulla on mahdollisuus työskennellä useammalla eri osastolla.

  • Puutarhamyymälässä työnkuvaan kuuluu kassatyöskentely sekä toimit piha- ja puutarhatuotteiden parissa avustaen asiakkaita löytämään etsimänsä tuotteet. Tuotetuntemus katsotaan eduksi.
  • Rakennuspalvelupisteellä tehtävänkuvaasi kuuluu rautakauppatuotteiden myynti, kuten esimerkiksi pintamateriaalien, työkalujen, pienraudan sekä käsi- ja sähkötyökalujen myynti.
  • Varastotehtävissä katsomme eduksi trukinajotaidon sekä rakennustarvikkeiden tuotetuntemuksen.

Carlson on yksityinen suomalainen tavaratalo- ja rautatavarataloketju, jolla on myös vuoden 2017 lopussa avattu verkkokauppa. Carlson tavaratalot ovat tunnettuja monipuolisuudestaan ja erinomaisesta palvelustaan. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kuopiossa ja tavaratalot Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Iisalmessa. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 400 kaupan ammattilaista. Carlson on Veljekset Halonen Oy:n sisaryhtiö. www.carlson.fi

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn viihtyisässä työyhteisössä.

Mikäli onnistuimme herättämään mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Kerrothan hakemuksessasi, mistä tehtävistä olet kiinnostunut. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävistä lisää, otathan yhteyttä Elisa Muukka puh. 050 407 2378, elisa.muukka@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Savonlinna

Haku alkaa:
29.12.2021

Haku päättyy:
31.01.2022