Haussa motivoituneita tekijöitä baariin sekä blokkiin! Oletko sinä etsimämme tiimin vahvistus kesälle?

Haemme Bar Passioniin Tampereelle ravintolatyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudelle 2023. Töitä on tarjolla ainakin huhti-elokuun aikavälille ja halutessasi sinun on mahdollista myös jatkaa kesän jälkeen työskentelyä. Työtunteja on alustavasti vähintään 15 h/vko, mutta mahdollisuus on tehdä myös enemmän!

Bar Passion on rento seurusteluravintola Tampereen keskustassa, jossa voi pelailla ystävien kanssa, nauttia monipuolisesta juomavalikoimasta sekä viettää aikaa aurinkoisella terassillamme. Meillä Passionissa on hauska sekä tiivis työporukka, johon nyt haemmekin huippuja tyyppejä vahvistukseksi kesätiimiimme!

Meidän kanssamme pääset varmasti kiinni kesätunnelmaan ja opit kaatamaan niin olutta kuin myös sekoittamaan uniikkeja drinkkejä vauhdikkaassa ympäristössä. Jos anniskelupassi löytyy jo entuudestaan, niin se on plussaa. Odotamme sinulta joustavaa asennetta sekä hyvää paineensietokykyä. Katsomme eduksi alan aiemman kokemuksen sekä koulutustaustan.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhön, joten kokemustakin tärkeämpää on reipas asenne ja halu oppia! Pääset työskentelemään hauskassa työporukassa ja osana Passionin perhettä saat käyttöösi myös ison talon henkilöstöedut.

Varmista paikkasi yhdessä Tampereen keskustan parhaimmista seurusteluravintoloista ja jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella.

Pääset tutustumaan legendaariseen ravintolaamme osoitteessa: https://barpassion.fi/bar-passion-tampere/

Ota rohkeasti yhteyttä, Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
31.01.2023

Haku päättyy:
30.03.2023