Kesärekrytointi Coyote Bar & Grill -ravintolaan on nyt alkanut!

Haemme asiakasyrityksellemme Coyote Bar & Grill -ravintolaan tiimin vahvistuksia kesäksi 2023. Töiden aloitus on kesäkuun aikana ja töitä riittää elokuun lopulle saakka. Etsit sitten paljon työtunteja tai haluat myös lomailla töiden ohessa, voit sinulle sopien työskennellä niin osa- kuin kokoaikaisesti. Hyville tekijöille töitä riittää myös pidemmälle syksyyn!

Etsimme tiimin vahvistukseksi:
– Tarjoilijoita
– Foodrunnereita
– Kokkeja
– Tiskareita

Töitä löytyy eri taustoilta tuleville tekijöille, olit sitten jo ravintola-alasta kokemusta kerryttänyt henkilö tai alan vasta-alkaja. Arvostamme intohimoa hyvään ruokaan sekä motivaatiota oppia työssä. Mikäli olet työotteeltasi toimeen tarttuva, etkä säikähdä kiirettäkään, laita hakemus tulemaan! Työnkuva edellyttää hygieniapassia ja katsomme eduksi alan koulutuksen.

Coyote Bar & Grill tarjoaa amerikkalaishenkistä ruokaa isoina annoksina. Legendaaristen burgereiden lisäksi laajalla listalla on tarjolla muun muassa raikkaita salaatteja ja tuhteja pihvejä!

Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: www.coyotestickywingers.fi

Jätäthän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Kerrothan meille millaista osaamista sinulla on ja mistä tehtävistä olet kiinnostunut. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
13.01.2023

Haku päättyy:
09.02.2023