Etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jolle asiakaspalvelu on sydämen asia!

Tarjolla on tarjoilijan, kansimies-tarjoilijan, kokin ja vastaanottovirkailijan tehtäviä hotellin sekä järvikylpylän loistavassa porukassa upealla paikalla Saimaan rannalla.

Haemme tiimin vahvistuksia Hotel & Spa Resort Järvisydämeen kesäsesongiksi 2023! Tehtäviä on tarjolla niin aloittelevalle kuin kokeneemmalle konkarillekin. Työsuhteet ovat määräaikaisia kesäkaudeksi 2023 arviolta touko-kesäkuusta elokuuhun. Aloitus- ja lopetusajankohdat ovat kuitenkin sopimuksen mukaan ja töitä voit tehdä niin osa- kuin kokoaikaisesti.

Tarjoilija olet varmistamassa asiakkaiden viihtymisen lupsakan savolaisessa hengessä ravintolan asiakkaiden parissa.

Kansimies-tarjoilijana pääset työskentelemään tarjoilutehtävissä vesillä.

Kokkina valmistat makuelämyksiä mahdollistamaan asiakkaiden tunnelmalliset ruokailut aamupalasta illalliseen.

Vastaanottovirkailijana olet osa asiakkaiden unohtumatonta vierailua tarjoten laadukasta asiakaspalvelua matkailijoille hotellin vastaanotossa.

Hakemamme henkilöt ovat aurinkoisen asiakaspalveluasenteen omaavia, oma-aloitteisia ja työotteeltaan reippaita. Eduksi katsomme englannin kielen osaamisen ja aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Ravintolapuolen tehtävissä edellytämme hygieniapassia ja katsomme eduksi anniskelupassin.

Tarjoamme sinulle tiimin tuen työhösi, majoitusmahdollisuuden Rantasalmella ja henkilökuntaetuja hyvinvoinnin ja vapaa-ajan tukemiseksi!

Sydämiin taltioitavia tarinoita! Järvisydän tarjoaa elämyslomat ympäri vuoden majoituksineen, syöminkeineen, saunoineen ja luonto-ohjelmineen Saimaan rannalla, Linnansaaren kansallispuiston kupeessa. https://www.jarvisydan.com/

Mikäli kiinnostuit liittymään kesäksi Järvisydämen tiimiin, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan lisäksi hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut.

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Rantasalmi

Haku alkaa:
07.02.2023

Haku päättyy:
05.04.2023