Haemme ravintola Periscopeen alan osaajia monipuolisiin tehtäviin kesäkaudelle 2023!  

Työt alkavat touko – kesäkuussa sopimuksen mukaan ja töitä riittää pitkälle elokuun loppuun asti. Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus jatkaa töitä kesän jälkeen. Sinulla on mahdollisuus työskennellä osa- tai kokoaikaisesti.

Etsimme joukkoomme:

  • Tarjoilijoita
  • Kokkeja
  • Baarimestareita
  • Baarin vuoropäälliköitä
  • Sauna- ja sohvaryhmä hosteja

Työtehtävät vaihtelevat henkilön osaamisen mukaan ja meille tärkeintä on asiakaspalveluhenkinen ja oppimishaluinen asenne tekemiseen. Arvostamme aiempaa alan kokemusta ja katsomme eduksi alan koulutuksen sekä anniskelupassin. Tehtävät edellyttävät hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle upeat puitteet työskennellä Ratinan huipulla ikimuistoisten elämysten ja ammattitaitoisen tiimin ympärillä.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pian ja liity mukaan rentoon ja dynaamiseen porukkaan! Haastattelemme jo hakuaikana.

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Kauppakeskus Ratinan huipulla sijaitsevasta ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Pääset tutustumaan tarkemmin ravintolaan ja sen ainutlaatuisiin maisemiin osoitteessa: www.ravintolaperiscope.fi

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
04.01.2023

Haku päättyy:
05.02.2023