Haemme asiakasyrityksellemme Långvikin kokous- ja kylpylähotellille tiimin vahvistuksia kesäksi 2023. Jos haluat kerryttää työkokemusta ja nauttia uuden oppimisesta, on tyylikkään miljöön Långvik juuri oikea paikka!

Oletko jo jonkin verran kokemusta kerryttänyt tai uuden oppimisesta kiinnostunut tulevaisuuden tarjoilija, kokki tai baarityöntekijä? Työtehtäviä on avoinna eri tasoisille tekijöille, joten ethän epäröi jättää hakemustasi! Töiden aloitus on sopimuksen mukaan kesäkuun aikana ja töitä riittää elokuun loppuun saakka. Itsellesi sopien voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti.

Tarjoilijana palvelet asiakkaita joko à la carten tai kesäterassin tarjottavien parissa ja varmistat heille huolettoman asiakaskokemuksen.

Kokkina työskentelet Långvikin monipuolisessa keittiössä, jossa tärkeää on käyttää herkullisia, laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita.

Baarityöntekijänä viihdyt tiskin takana ja takaat asiakkaille viihtyisän asiakaspalvelukokemuksen monipuolisten tuotteiden äärellä.

Etsimämme henkilöt ovat työssään itseohjautuvia, omaavat hyvät yhteistyötaidot ja ovat alati valmiita oppimaan uutta. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, sekä ravintola-alan koulutuksen, mutta asenne ratkaisee! Tehtävät edellyttävät hygieniapassin ja eduksi katsomme anniskelupassin. Työpaikan sijainnin vuoksi ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Sinua vastassa tiiminäsi ovat koko Långvikin timanttiset tyypit ja tarjoamme sinulle monipuolisina työsuhde-etuina muun muassa kuntosalin ja kylpylän käytön veloituksetta, majoitusmahdollisuuden ja ilmaisen pysäköinnin!

Voit tutustua meihin lisää osoitteessa: www.langvik.fi/ravintola

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävistä lisää, otathan yhteyttä Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi    

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Kirkkonummi

Haku alkaa:
12.01.2023

Haku päättyy:
12.02.2023