Kiinteistönhoidon kesärekry 2024

Pohjois-Savo, Kuopio

Julkaistu 18.01.2024

Sulkeutuu 29.02.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Osuma Henkilöstöpalvelut

010 5676 701 info@ohp.fi

Kiinteistönhoidon kesärekry 2024

Haemme asiakasyrityksellemme Kuopion seudulle kesän ajalle kiinteistönhoidon työntekijöitä eri kestoisiin työsuhteisiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan riippuen asiakasyrityksiemme tarpeista, ja työsuhteiden kestot vaihtelevat päivästä kuukausiin. 

Kiinteistönhoitajiksi etsimme henkilöitä, joilla on aiempaa kokemusta kiinteistönhoitajan töistä. Tehtävänkuva painottuu ulko- ja piha-alueiden hoitoon, mutta lisäksi tehtäviisi kuuluvat kiinteistöjen tekniikan tarkkailu sekä pienet huolto- ja korjaustyöt.

Vihertyöntekijöiksi etsimme motivoituneita ja omatoimisia henkilöitä, jotka pystyvät fyysiseen työhön. Vihertyöntekijänä työskentelet erilaisissa puutarhoissa, puistoissa ja muilla viheralueilla. Tehtäviisi kuuluu istutus-, leikkaus- ja hoitotöitä.

Siivoojan tehtäviin etsimme henkilöitä, joilla on oma-aloitteinen, täsmällinen ja huolellinen työskentelyote. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai alalle soveltuva koulutus, mutta oikella asenteella ja hyvällä siivoussilmällä pääsee jo pitkälle. Siivousta tehdään niin kerrostaloissa kuin toimisto- ja laitostiloissa ylläpitosiivouksena ja peruspesuina.

Katsomme eduksi B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden, jotta kohteesta toiseen siirtyminen on sujuvampaa. Tehtävien palkat pohjautuvat kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen.

Mikäli kiinnostuit, niin laita hakemusta tulemaan nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Kerrothan hakemuksellasi, mistä tehtävistä olet kiinnostunut ja milloin olet käytettävissä, niin olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan avautuessa.

Voit kysyä lisätietoja: Jani Lindqvist, p. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi