Viihdytkö ulkona ja luonnistuuko sinulta pienet korjaustyöt? Hae kiinteistönhoitajaksi!

Etsimme asiakasyrityksellemme kiinteistönhoitajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Työskentelet aluksi Osuman kirjoilla, ja mikäli työt sujuvat ja viihdyt, voit työllistyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseemme. Työ on kokoaikainen vuorotyö. Tehtävässä palkkaus on työehtosopimuksen mukainen, mutta ammattitaitoisille tekijöille olemme valmiita neuvottelemaan korkeampaa palkkaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinteistönhoitajana päävastuusi painottuu ulko- ja piha-alueiden hoitoon, mutta lisäksi tehtäviisi kuuluvat kiinteistöjen tekniikan tarkkailu sekä pienet huolto- ja korjaustyöt. Toivomme hakijalta joko alalle soveltuvaa koulutusta tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen esimerkiksi pyöräkoneen tai muiden kiinteistönhoidossa käytettävien koneiden ajamisesta.

Tarjoamme sinulle työn laadukkaassa kiinteistöpalveluyrityksessä, jossa hommat hoidetaan kerralla kuntoon, ja mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen on hyvä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikkoja täytetään heti, kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja antaa Jani Lindqvist, 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
02.06.2022

Haku päättyy:
03.07.2022