Etsimme asiakasyrityksellemme Saaresta Oy:lle kioskityöntekijää KlubiTarinan väyläkioskille määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesonkiin 2022 Siilinjärvelle. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Tervetuloa Tarinaan! Meillä on kaksi korkeatasoista 18-reikäistä kenttää ja kaikki golfkeskuksen oheispalvelut. Laadukkaat ravintolapalvelut tarjoaa KlubiTarina, joka palvelee päivittäin äitienpäivästä syksyyn. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme väyläkioskeilla suolaisen ja makean pikkysötävän ja virvokkeiden parissa.

Tutustu Tarinan ravintolapalveluihin lisää osoitteessa: www.klubitarina.fi

Kioskityöntekijänä työskentelet väyläkioskeilla. Hakemamme henkilöt ovat iloisia ja palvelualttiita henkilöitä, joilla on joustava ja innostunut työote. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen ja ravintola-alan koulutuksen, mutta tärkeintä on reipas asenne. Tehtävä edellyttää hygieniapassin ja anniskelupassin, mutta sinun on mahdollisuus suorittaa anniskelupassi ennen töiden suorittamista.

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Siilinjärvi

Haku alkaa:
20.06.2022

Haku päättyy:
06.07.2022