Hae kesätöihin Korkeasaareen jäätelö- tai terassikioskeille!

Haemme reippaita kioskityöntekijöitä kesälle 2023 Korkeasaareen terassi- ja jäätelökioskeille sekä Streetfood -vaunulle. Työn aloitus on sopimuksen mukaan ja pääset vaikuttamaan työvuoroihisi. Voit työskennellä halutessasi kesä-elokuun aikana, esimerkiksi koko kesän tai 1kk ajan.

Etsimme asiakaspalvelutyöstä kiinnostuneita ja motivoituneita tekijöitä ravintola Karhun ja Pukin ravintoloiden edessä oleviin terassikioskeihin. Kioskeissa myydään kahvila- sekä anniskelutuotteita, minkä vuoksi työnkuva edellyttää anniskelupassia sekä 18 vuoden ikää.

Jäätelökioskille tai Streetfood -vaunulle edellytämme vähintään 16 vuoden ikää. Tehtävänkuvaasi kuuluu tuotteiden, kuten jäätelön ja pikaruoan myynti. Tässä on sinulle hieno mahdollisuus päästä oppimaan uutta asiakaspalvelutehtävissä. Katsomme hygieniapassin eduksi. Työt edellyttävät suomen kielen osaamista ja englannin kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Ilmaislippuja Korkeasaareen sekä pääset myös itse käymään veloituksetta
  • Mahdollisuuden työpaikkaruokailuun upeissa henkilöstöravintoloissa
  • Ravintoloista ja kahviloista tuotteita jopa -50 %
  • Kunnon tauot työpäivän aikana, jolloin voit poistua toimipisteeltä
  • Palkkaus on TES:n mukaan

Meillä pidetään työntekijöistä huolta ja halutaan tarjota mahdollisuus kartuttaa arvokasta työkokemusta eri tehtävissä, jotta tulisit Korkeasaareen töihin myös ensi kesänä uudelleen.

Varmista unohtumaton kesä Korkeasaaressa jättämällä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Jäämme innolla odottamaan hakemustasi!

Haluatko kysyä lisätietoja? otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi  

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
24.01.2023

Haku päättyy:
05.02.2023