Haemme asiakasyrityksellemme kirvesmiehiä saneeraustehtäviin Pohjois-Savon alueelle, muun muassa Kuopioon, Varkauteen ja Iisalmeen.

– Työsuhteita on tarjolla tarvittaessa töihin kutsuttavasta pidempiin määräaikaisuuksiin
– Työskennellä voit oman toiveesi ja käytettävyytesi mukaisesti haluamissasi kohteissa
– Töiden aloitus on tarpeen mukaan tammikuun 2023 alusta alkaen

Kirvesmiehenä työskentelet monipuolisesti erilaisissa saneeraustehtävissä, joita voivat olla esimerkiksi erilaiset sisäilmakorjaukset ja sisätilamuutokset asiakasyrityksemme kiinteistöissä.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, sekä omaa huolellisen ja reippaan työskentelyotteen. Odotamme sinulta rakennusalan tutkintoa sekä vähintään yhden (1) vuoden työkokemusta kirvesmiehen tai puurakentamisen työtehtävistä. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuus- ja tulityökortin.

Asiakasyrityksemme tuottaa ympäri Pohjois-Savon laadukkaita palveluita arjen kumppanina, kuten ruoka-, puhtaus- ja välinehuollon palveluita, sekä kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon ja logistiikan palveluja. Työkavereiksesi saat tekemisen meiningillä varustetun työyhteisön ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle parhaiten sopien.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Lindqvist 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi, Kuopio, Varkaus

Haku alkaa:
25.11.2022

Haku päättyy:
14.12.2022