Etsimme asiakasyrityksellemme Colorado Bar & Grill -ravintolaan kokkeja määräaikaiseen työsuhteeseen talvisesonkiin Leville. Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuun paikkeilla, ja töitä on tarjolla huhtikuun loppuun saakka.

Ravintola Colorado – Bar & Grill on tunnettu amerikkalaisesta tyylistään sekä ruokalistastaan. Ruokaa ja rockia! Keittiössä panostetaan omatekoisiin annosten raaka-aineisiin. Niin hampurilaisten pihvit kuin annoslisukkeetkin on kaikki valmistettu alusta asti ravintola Coloradon omassa keittiössä. Pihvit, kanat ja kalat grillaamme aidossa puuhiiliuunissa, joka tuo annoksiin ainutlaatuisen maun.

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.restaurantcolorado.fi

Etsimältämme henkilöltä odotamme alan työkokemusta, innostunutta asennetta työtä kohtaan sekä paineensietokykyä sesongin vilskeessä työskentelyyn. Sinua on vastassasi rempseä tiimi, joten toivomme sinulle olevan hyvät tiimityötaidot ja huumorintajua. Työnkuva edellyttää hygieniapassia ja katsomme eduksi alan koulutuksen.

Tarjoamme sinulle palkkauksen nojateen aiempaan kokemukseesi sekä majoitusmahdollisuuden.

Jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella ja varmista paikkasi huippuporukassa! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Lappi, Kittilä

Haku alkaa:
14.09.2023

Haku päättyy:
11.10.2023