Haemme asiakasyrityksellemme Härlem -ravintolaan kokkeja kesän ajalle osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat joko kesäkuun alussa tai juhannuksen tienoilta, ja töitä on tarjolla noin elokuun alkupuolelle. Työtunteja on noin 30 h / viikko.

Tehtäviisi kuuluvat kokin työt pubiruoan valmistuksessa sekä tarvittaessa muut keittiön työt. Valikoimaan kuuluvat erilaiset sormisyötävät, burgerit, siivet ja salaatit. Toivomme sinulta motivoitunutta työotetta ja kykyä hypätä tarvittaessa auttamaan salin puolella. Tehtävä edellyttää hygieniapassin, ja katsomme eduksi alan koulutuksen ja aiemman työkokemuksen.

Härlem on lähiöbaari, olohuone ja rehellinen kortteliravintola vailla viilatun imagotyön taakkoja. Härmälän vanhalla lentovarikolla nautitaan fiksusta kapakkatunnelmasta, pelataan tietovisaa sekä bingoa ja katsotaan matseja. Härlem on paikka ihmiselle. Tutustu ravintolaan tarkemmin: https://harlem.fi/

Mikäli paikka kuulosti omalta, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
17.05.2023

Haku päättyy:
13.06.2023