Sykkiikö sydämesi nopeatempoiselle työlle vauhdikkaassa ja iloisessa tunnelmassa Kallavesimaisemissa? Mikäli vastaus on kyllä, hae mukaan mahtavaan festarityöntekijöitten joukkoon Kuopion Viinijuhlille!

Kuopio Wine Festival – rakkaudesta viiniin! Kuopio Wine Festival on yksi Suomen suurimmista viini- ja ruokafestivaaleista, joka kerää kesäisin noin 35 000 huippuruoan, viinin ja musiikin ystävää Kuopion satamaan.

Tänä vuonna Viinijuhlia juhlitaan 30.6–8.7 ja etsimme joukkoomme tekijöitä mahdollistamaan yhden Kuopion kesän kohokohdista! Työt alkavat tehtävästä riippuen perehdytyksellä muutamaa päivää aikaisemmin. Viinijuhlien ajalle on tarjolla reippaasti työtunteja ja työajoissa on mahdollisuus muokata niitä sinulle sopiviksi.

Etsimme joukkoomme kokkeja ja keittiöapulaisia:

Kokkina olet valmistamassa ruokaa moneen makuun festivaalien erilaisilla ruoka- ja ravintolapisteillä. Voit olla vielä urasi alkuvaiheilla tai jo kokeneempi tekijä, sillä työnkuva ja työpiste valikoidaan osaamisesi mukaisesti.

Keittiöapulaisena voit tehdä esimerkiksi ruuanvalmistuksessa avustamista, ruuan esille laittoa ja astiahuoltoa. Voit olla vielä urasi alussa, sillä etsimme ennen kaikkea reippaita tekijöitä!

Tule mukaamme tuottamaan huippua festarifiilistä ruuan, viinin ja musiikin äärelle! Tärkeintä meille ovat reipas ja asiakaslähtöinen asenne, hyvät tiimityötaidot ja ripeä työote hektisessäkin juhlatunnelmassa. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan osaamisesi huomioiden. Eduksi katsomme hygieniapassin.

Tarjoamme sinulle huikeat työkaverit, perehdytyksen tehtävään sekä kauempaa töihin matkaaville edullisen majoitusmahdollisuuden työskentelyn ajaksi!

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksellasi osaamisestasi ja mihin tehtävään haluaisit työllistyä!

Kerromme mielellämme lisää. Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
02.02.2023

Haku päättyy:
23.03.2023