Onko sinulla halu viettää talvi upeissa tunturimaisemissa ja olla osa Rukan suurta perhettä?

Haemme useisiin eri asiakasyrityksiimme eri osaamistaustoilla kokkeja ja keittiötyöntekijöitä Rukalle. Voit olla keittiön kokeneempi konkari tai vasta urasi alussa oleva, sillä rakkaus ruokaan ja asenne työtä kohtaan ovat tärkeimmät!

Ravintolasta ja taitotasostasi riippuen tehtäviisi voivat kuulua esimerkiksi ruuan valmistus ja muut keittiön työtehtävät. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan löydämme sinulle parhaimman tehtävän! Meille tärkeintä on halu kehittyä sesonkikeittiön huipuksi ja taito työskennellä sujuvasti myös kiireen keskellä.

Sinulle sopien voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti sen verran kuin haluat. Työtä pelkäämättömälle töitä on tarjolla koko talvisesongin 2022–2023 ajaksi! Työt sopivat niin opiskelijalle, lisätienestejä kaipaavalle tai talveksi kokonaan uusia haasteita kaipaavalle.

Työskentely edellyttää hygieniapassin. Eduksi katsomme ravintola-alan koulutuksen ja aikaisemman työkokemuksen. Palkkaus tehtävässä sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle majoitusmahdollisuuden ja sesongin reippaan meiningin huikeiden työkavereiden ympäröimänä. Rinteet ja Ruka odottavat sinua!

Lähetä hakemuksesi meille, pakkaa veitsesi ja toppavaatteet mukaan ja liity mukaan porukkaamme! Hakemuksellasi voit vapaasti kertoa osaamisestasi ja työkokemuksestasi sekä minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Näin löydämme sinulle juuri oikean työtehtävän!.

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, otathan yhteyttä Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo

Haku alkaa:
04.11.2022

Haku päättyy:
08.12.2022