Haemme asiakasyrityksellemme PNT Active Oy:lle kokkeja ja tarjoilijoita määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkauteen 2023 Tahkovuorelle! Ravintolakohteina toimivat Restaurant & Lounge Bar Cervina, Cafe & Bistro Lago sekä Golden Resort.

Työn kesto on kesäkuusta elokuuhun aloitus- ja lopetusajankohtien ollen sovittavissa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Hyvistä tekijöistä pidämme mielellämme kiinni, joten jatko pidemmäksi aikaa esimerkiksi talvikaudelle on mahdollinen.

Tarjoilijoita työskentelet asiakaspalvelun ja salin tehtävissä maistuvan ruuan ja juomien parissa. Hakemamme henkilöt ovat asiakaspalveluhenkisiä ja iloisia tiimipelaajia. Eduksi katsomme anniskelupassin ja kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Kokkina työskentelet niin a la carten kuin buffetlounaan valmistamisen parissa. Toivomme sinulta jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

Tehtäviä on tarjolla niin ravintola-alalla aloittelevalle kuin kokeneemmalle konkarillekin, joten ethän epäile jättää hakemustasi. Edellytämme tehtävissä hygieniapassia.

Tervetuloa viihtymään! Cervina tarjoaa modernia italialaista ruokaa pohjoismaisia raaka-aineita hyödyntäen. Lagosta järvi- ja rinnenäkymien ääreltä löytyy leppoisa tunnelma niin ruuan kuin juomien parissa. Golden Resort taasen tarjoaa maistuvia hetkiä kesällä päivittäin niin golffareille, hää- ja juhlavieraille kuin muille nälkäisille.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Kerrothan hakemuksellasi mihin tehtävään olet hakemassa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Huttunen 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
15.02.2023

Haku päättyy:
23.03.2023