Haemme asiakasyrityksellemme kokkeja ja tarjoilijoita Restaurant & Lounge Bar Cervinaan, Piazza Terracelle sekä Golden Resortiin määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesonkiin 2022 Tahkovuorelle. Työn aloitus on kesäkuussa tai sopimuksen mukaan. Sinulla on mahdollisuus työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti kiireapulaisena viikonloppuisin.

Etsimämme henkilöt ovat asiakaspalveluhenkisiä, vastuuntuntoisia ja iloisia tiimipelaajia. Edellytämme työssä hygieniapassia ja toivomme sinulta löytyvän myös anniskelupassin. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Ristorante & Lounge Cervina on Tahkon ravintolauutuus, joka tarjoaa modernia italialaista ruokaa pohjoismaisia raaka-aineita hyödyntäen. Piazza Terracella voit herkutella kesäisillä drinkeillä Tahkon kauneimmissa maisemissa. Ravintola Golden Resort taasen tarjoaa maistuvia hetkiä kesällä päivittäin niin golffareille, hää- ja juhlavieraille kuin muille nälkäisille.

Tarjoamme sinulle työn vauhdikkaan sesongin iloisessa porukassa ja halutessasi sinulla on mahdollista jatkaa työskentelyä talvisesongille saakka!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Kerrothan hakemuksellasi mihin tehtävään olet hakemassa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Huttunen 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
17.05.2022

Haku päättyy:
01.06.2022