Haemme asiakasyrityksellemme uuteen ravintola- ja kulttuurikeskukseen kokkeja! Etsimme niin koko- kuin osa-aikaisia alalla jo olevia ammattilaisia sekä uraansa aloittelevia henkilöitä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tarpeita tulee myös toiminnan käynnistyttyä. Palkat ovat neuvoteltavissa nojaten aiempaan kokemukseesi. 

Kampin Kasarmi tulee kattamaan ravintoloita, tislaamon, tapahtumatiloja ja baareja. Kasarmin ylä- ja alakerrassa on omat keittiöt, joista tarjoilua hoidetaan eri pisteisiin. Nyt haemme kokkeja alakerran keittiöön, jossa valmistetaan makuelämyksiä esimerkiksi musiikkibaariin ja kahvila-ravintolaan.

Parhaat valmiudet tehtävään antaa aiempi kokemus keittiössä työskentelystä ja alan koulutus. Arvostamme aitoa innostusta alaa kohtaan sekä hyviä tiimityötaitoja, ja tehtävä edellyttää hygieniapassin. Vastineeksi osaamisestasi tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön sekä NoHon laajat henkilökuntaetuudet.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää tehtävistä ja jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Kerrothan hakemuksellasi, etsitkö koko- vai osa-aikaista työtä ja mihin aikoihin olisit käytettävissä. Aloitamme esihaastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Osumalta: Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
22.09.2023

Haku päättyy:
13.12.2023