Hei sinä keikkatyöstä kiinnostunut kokki! Haemme useisiin eri asiakasyrityksiimme kokkeja keikkatyöhön pääkaupunkiseudun alueelle kevään ja kesän ajaksi.

Tarjolla on asiakkaiden tarpeen mukaisesti keikkana vuoroja silloin tällöin tai mahdollisesti myös pidempiä pätkiä. Palkkaus tehtäviin on sopimuksen mukaan osaaminen ja asiakkaan tarve huomioiden.

Töissä kohteesta riippumatta pääset tuottamaan asiakkaille mieleenpainuvia muistoja ja hurmaamaan heidät ruualla. Vastuullasi on huolehtia siitä, että annokset tarjoavat asiakkaille odotukset ylittäviä ruokakokemuksia.

Toivomme, että olisit kerryttänyt osaamista keittiön tehtävistä jo jonkin verran, jotta pysty sujuvasti hyppäämään uuden kohteen vahvuuksiin. Arvostamme parin vuoden kokemusta kokkina työskentelystä tai ravintola-alan koulutusta. Työskentely edellyttää hygieniapassia.

Työssä tärkeintä on positiivinen mieli, aktiivinen työote ja halu kehittää omaa ammattitaitoa, joten ethän epäröi jättää hakemustasi!

Jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella, jolle voit vapaasti kertoa osaamisestasi ja työkokemuksestasi sekä minkälaisista kohteista olet kiinnostunut.

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, otathan yhteyttä Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi 

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku alkaa:
14.03.2023

Haku päättyy:
02.04.2023