Haemme asiakasyrityksellemme Ravintolamestarit Oy:lle kokkeja Puijon laelle kesäksi 2023! Puijon laen kauniissa maisemissa asiakkaita palvelevat Puijon Torniravintola ja -kahvila sekä Ravintola Puijon Maja.

Kokin tehtävässä pääset valmistamaan niin lounas- kuin a la cartea paikallisia raaka-aineita hyödyntäen. Etsimämme henkilö kokee maukkaan lähiruoan valmistamisen tärkeäksi ja tekee työtä positiivisen innostuneella otteella. Odotamme sinulta kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä ja a la carte -osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Töiden kesto on kesäkuusta elokuuhun, hyvillä tekijöillä ollen mahdollisuus myös pidempään jatkoon. Työtunteja on vähintään 60–90 h/3vko.

Puijon lakialueen ravintolat tarjoavat lähiruokaa savolaisten tuottajien tiloilta. Paikallinen osaaminen, laatu ja lähiruoka yhdistyvät Majan lounaassa, Tornikahvilan herkuissa ja Tornin upeassa lähiruokapöydässä. Tervetuloa Kuopioon nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista ja herkullisista Savon alueen mauista!

Voit tutustua Puijon lakialueen ravintoloihin lisää osoitteessa: www.puijopeak.fi/ravintolat/

Tarjoamme sinulle käyttöösi Ravintolamestareiden hyvät henkilökuntaedut, kuten ePassin käyttöösi työsuhteesi ajaksi. Töitä tehdään tiiminä vastuullisesti, sydämellä ja ennen kaikkea yhdessä!

Jätäthän hakemuksen nettisivuillamme olevalla hakemuksella ja kerro millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelemme jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävistä lisää, otathan yhteyttä Lauri Jalkanen puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
06.03.2023

Haku päättyy:
20.03.2023