Haemme asiakasyrityksellemme Pro Restaurants Oy:lle kokkeja Tahkon sesonkiin talvikaudelle 2023–2024. Työt alkavat sopimuksen mukaan sesongin alkaessa, mahdollisesti pikaisellakin aikataululla, ja työsuhteen kesto on neuvoteltavissa. Työtunnit määräytyvät osaamisesi ja ravintoloiden tarpeen mukaan – useammassa ravintolassa työskentelemällä sinulla on mahdollisuus isoihin tuntimääriin.

Pro Restaurants Oy kattaa Ravintola Wanha Klubin ja Pehkubaarin, Ristorante & Lounge Cervinan, Cafe & Bistro Lagon, Piazzan ja Golden Resortin sekä Karhu Pubin. Tutustu konserniin lisää: www.prorestaurants.fi

Kokkina työskentelet keittiön pyörteissä maukkaita ruokia valmistaen. Hakemamme henkilöt ovat toimeen tarttuvia tiimipelaajia. Tehtävät edellyttävät hygieniapassin sekä aiempaa kokemusta kokin tehtävistä tai alalle soveltuvan koulutuksen. Haemme sekä alan ammattilaisia että uransa alkuvaiheilla olevia henkilöitä.

Työ soveltuu hyvin esimerkiksi lisäansioita etsiville viikonloppupainotteisuuden vuoksi, mutta vuoroja on myös arkipäivisin. Sesongissa pääset kerryttämään työkokemusta vilkkaassa ympäristössä. Tarjoamme majoitusmahdollisuuden, ja saat käyttöösi Tahkon alueen henkilökuntaedut.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Kerro hakemuksellasi, millaista kokemusta olet kerryttänyt ja milloin olet käytettävissä. Olemme sinuun yhteydessä sopivan työn löytyessä.

Lisätietoja antaa Osumalla Jani Huttunen, p. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
05.09.2023

Haku päättyy:
29.10.2023