Etsimme asiakasyrityksellemme ABC Pyhäjärvelle toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tarpeen mukaan voimme huomioida myös osa-aikaisesti työskentelyn. Töiden aloitus on heti tai sopimuksen mukaan. Palkkaus muodostuu sopimuksen mukaan henkilön osaaminen huomioiden.

Kokkina työskentelet vaihtelevissa tehtävissä valmistaen niin lounasta, a la carte annoksia kuin vitriinituotteita. Voit olla ravintola-alan osaajana tuoreempi tai jo kokeneempi tekijä, sillä pääset työskentelemään osaamisesi mukaan ja halutessasi kasvattamaan osaamistasi moniosaajaksi. Tehtävä edellyttää hygieniapassia ja eduksi katsomme ravintola-alan koulutuksen sekä työkokemuksen.

Tervetuloa ABC Pyhäjärvelle vilkkaan 4-tien varrelle! Valikoimastamme löytyvät niin vitriinin makeat kuin suolaisetkin herkut, a’la carten varmat suosikit, pitsat ja ABC burgerin tuotteet kuin lounas runsaasta noutopöydästämme. Nopeat päivittäisostokset ja kivat tuliaiset löytyvät helposti ja nopeasti marketistamme.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävistä lisää, otathan yhteyttä Jani Huttuseen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Pyhäjärvi

Haku alkaa:
16.01.2023

Haku päättyy:
01.02.2023