Haemme asiakasyrityksellemme Guru’s Kitchen & Bariin kokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Työaika on  90 h/3vko. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan osaaminen ja tausta huomioiden.

Gurun legendan alkuperä on mystiikan peitossa. Tiedämme että hän on matkannut jo vuosikymmeniä maailmaa ympäri tutkien eri kansallisuuksien kulinaristisia saloja, joista sinäkin pääset nyt nauttimaan. Gurussa yhdistyvät niin eksoottinen makumaailma kuin raikkaat ja aistilliset juomat. Toivotamme kaikki tervetulleeksi matkalle, halki Välimeren ja Lähi-Idän makujen!

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa https://guruskitchen.fi/fi/

Tehtävässä pääset valmistamaan tuoreista raaka-aineista kulinaristisia elämyksiä. Toivomme, että olet iloinen, joustava ja reipas tarttumaan toimeen. Odotamme hakijalta alan koulutusta, aikaisempaa työkokemusta sekä intohimoa hyvään ruokaan. Tehtävä edellyttää hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle työn iloisessa tiimissä eksoottisen ruuan ja monipuolisten työtehtävien parissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
25.08.2022

Haku päättyy:
04.10.2022