Haemme asiakasyrityksellemme Haukilahden Helmi -ravintolaan kokkeja Espooseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kesän ajalle tarjoamme täydet tunnit. Sinulla on kesän jälkeen mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Palkka on sovittavissa nojaten aiempaan kokemukseesi.

Kokkina pääset valmistamaan keittiön herkkuja sesongin aineksista. Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta alan koulutusta, mutta osaamiseltasi voit olla ammattitaitosi kasvattamisesta motivoitunut tai jo kokeneempi tekijä. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Sikke Sumarin luotsaama Espoon merenrannalla sijaitseva Haukilahden Helmi -ravintola on täysin remontoitu ravintolarakennus toivottaen vieraat maistelemaan sekä maan että meren helmiä monipuolisesti ja vaihtelevasti, sillä lista elää ja hengittää sesonkien ja merituulienkin mukaan.

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.haukilahdenhelmi.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo

Haku alkaa:
14.03.2023

Haku päättyy:
12.06.2023