Etsimme asiakasyrityksellemme Hygge Bro -ravintolaan kokkia Kuopioon. Töitä on tarjolla pitkäksi aikaa työsuhteen olleen alkuun osa-aikainen, sinulla ollen myöhemmin mahdollisuus isompiin tunteihin. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan, ja palkkaus sopimuksen mukaan osaaminen huomioiden.

Hygge Brossa rennossa ilmapiirissä tarjotaan niin lounasta, brunssia kuin erilaisia buffetkokonaisuuksia. Kokkina työnkuvaasi kuuluukin makunautintojen valmistaminen, joiden äärelle asiakkaat voivat pysähtyä nauttimaan.

Toivomme, että onnistunut asiakaskokemus ovat sinulle tärkeitä asioita, ja suhtaudut töihin positiivisella asenteella. Tykkäämme tehdä porukalla, joten arvostamme myös tiimityötaitoja. Toivomme sinulta alan koulutusta ja hygieniapassia, eduksi katsomme aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

Hygge on se hetki, kun mieleen juolahtaa ajatus: kylläpä on mukavaa. Tämä on juuri hyggessä parasta – se voi tarkoittaa eri ihmisille eri asioita. Kukin hyggeilee tavallaan ja niin juuri pitääkin. Hygge Bro on rento kahvila-ravintola anniskeluoikeuksin paraatipaikalla Kuopion keskustassa, joka on tunnettu myös runsaista lounaista ja brunsseista. www.hyggebro.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Lauri Jalkanen puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
13.01.2023

Haku päättyy:
29.01.2023