Etsimme asiakasyrityksellemme ABC Pyhäjärvelle kokkia ja liikennemyymälätyöntekijää. Kokkia haemme toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Liikennemyymälätyöntekijää etsimme määräaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen tunteja ollen 90 tuntia / 3 viikkoa, sinulla ollen mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävissä aloitus on heti tai sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kokkina työskentelet vaihtelevissa tehtävissä valmistaen niin lounasta, a la carte annoksia kuin vitriinituotteita. Voit olla ravintola-alan osaajana tuoreempi tai jo kokeneempi tekijä, sillä pääset työskentelemään osaamisesi mukaan ja halutessasi kasvattamaan osaamistasi moniosaajaksi. Tehtävä edellyttää hygieniapassia ja eduksi katsomme ravintola-alan koulutuksen sekä työkokemuksen.

Liikennemyymälätyöntekijänä työskentelet monipuolisesti asiakaspalvelutehtävissä liikennemyymälän eri tehtävissä. Etsimämme henkilö on hyvät vuovaikutustaidot sekä työtä pelkäämättömän ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja.  Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan koulutuksen ja aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä.

Tervetuloa ABC Pyhäjärvelle vilkkaan 4-tien varrelle! Valikoimastamme löytyvät niin vitriinin makeat kuin suolaisetkin herkut, a’la carten varmat suosikit, pitsat ja ABC burgerin tuotteet kuin lounas runsaasta noutopöydästämme. Nopeat päivittäisostokset ja kivat tuliaiset löytyvät helposti ja nopeasti marketistamme.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Kerrothan hakemuksellasi, kumpaan tehtävään olet hakemassa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävistä lisää, otathan yhteyttä Jani Huttuseen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Pyhäjärvi

Haku alkaa:
20.06.2022

Haku päättyy:
05.07.2022