Haemme Kuopion matkustajasatamassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Cafe Satamalle vahvistuksia kesäsesonkiin 2023! Haemme kokkia ja ravintolatyöntekijää työskentelemään kesäkeittiön äärelle.

Ravintola Cafe Satama toimii Kuopion matkustajasatamassa satamatoimiston noin 150 vuotta vanhassa rakennuksessa. Sataman historiaa kunnioittaen tila on entisöity ja sisustettu iloisen palvelun sekä hyvän tunnelman, ruuan ja juoman kohtaamispaikaksi!

Kokkina valmistat listan mukaisia herkullisia annoksia, kuten salaatteja ja burgereita. Toivomme sinulta kokemusta keittiön pyörteissä työskentelystä ja eduksi katsomme kokemuksen kokin tehtävistä.

Ravintolatyöntekijänä työskentelet varmistamassa asiakkaille hetken hyvän ruuan ja juoman, sekä leppoisan asiakaspalvelun parissa. Teet niin tarjoilua, baaria kuin muita ravintolan monipuolisia työtehtäviä. Odotamme hakijalta iloista asiakaspalveluasennetta ja kokemusta ravintolan erilaisista työtehtävistä.

Tehtävät edellyttävät hygieniapassin ja eduksi katsomme anniskelupassin. Töiden aloitus on touko-kesäkuun vaihteessa ja palkkaus on sopimuksen mukaan osaamisesi huomioiden.

Tutustu ravintolaan lisää: https://cafesatama.fi/

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella ja kerro, mistä tehtävästä olet kiinnostunut. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
15.03.2023

Haku päättyy:
02.04.2023