Haemme asiakasyrityksellemme Raision Kauppakeskus Myllyyn aukeavaan Hanko Aasia -ravintolaan kokkeja ja tarjoilijoita. Ravintola aukeaa kevään 2023 aikana, mutta työt pääset aloittamaan jo vaikka heti! Sinulle sopien työtunteja on joko 90h/3vko tai 20-60h/3vko.

Kokkina valmistat Aasian ruokaherkkuja käsityönä, aina tuoreista aineksista. Tehtävässä menestyminen ei edellytä alan vankkaa aikaisempaa kokemusta, mutta reipasta ja toimeen tarttuvaa työotetta, sillä olemme valmiit kouluttamaan ja opettamaan sinut tehtävään. Aikaisempi kokemus keittiössä työskentelystä antaa sinulle hyvät valmiudet oppia.

Tarjoilijan tehtävässä pääset palvelemaan asiakkaita hyvän ruuan ja rennon ympäristön parissa. Toivomme sinun olevan iloisen sekä reippaan asenteen omaava henkilö, jolle asiakkaan viihtyvyys on tärkeää. Eduksi katsomme alan koulutuksen.

Tehtävät edellyttävät hygieniapassin, eduksi katsomme anniskelupassin.

Henkilöstöedut ja uramahdollisuudet ovat ainutlaatuiset koko Suomessa, koska Hanko Aasia on osa suomalaista ravintolakonserni NoHo Partners Oyj:tä, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka-, ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana.

Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: https://www.hankoaasia.fi/

Tule kanssamme luomaan makumatka Aasiaan! Perehdytämme sinut tehtäviin, joten ethän epäile jättää hakemustasi nettisivuillamme mahdollisimman pian!

Mikäli haluat tiedustella tehtävästä lisää, olethan rohkeasti yhteyksissä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Varsinais-Suomi, Raisio

Haku alkaa:
13.01.2023

Haku päättyy:
13.02.2023