Näköalaravintola huipulla – Panorama Bar

Tahkovuoren huipulla matkailijoita palvelee Panorama Bar, jonka valttikortti on nimensä mukaisesti Syvärijärven yli levittäytyvät Tahkon parhaat maisemat. Panorama on paikka, jossa solmio ei kiristä ja rento fiilis on taattu after skistä illalliseen.

Etsimme Tahkovuoren huipulle asiakasyrityksellemme Panorama Bar -rinneravintolaan kokkia ja tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen talvisesonkiin 2022–2023! Töitä voit tehdä itsellesi sopivan verran, töitä ollen tarjolla osa-aikaisesta kokoaikaiseen. Työn aloitus on joulukuussa tai sopimuksen mukaan.

Etsimämme henkilöt ovat asiakaspalveluhenkisiä sekä työotteeltaan vastuuntuntoisia ja toimeen tarttuvia. Toivomme hakijoilta alan työkokemusta sekä hygieniapassia. Eduksi katsomme alan koulutustaustan ja anniskelupassin.

Tarjoamme sinulle työpaikan rempseässä tiimissä ja upeissa maisemissa, sekä majoitusmahdollisuuden! Tutustu lisää yritykseen osoitteessa: www.panoramabar.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävistä lisää. Otathan yhteyttä Lauri Jalkanen puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
18.10.2022

Haku päättyy:
09.12.2022