Haemme asiakasyrityksellemme Tulikuuma Kumpu Oy:lle kahta kokkia ja kahta tarjoilijaa Pub Kauniin Jorman kesäterassille Pieksämäelle. Työsuhteet ovat määräaikaisia kesäkauden 2023 ajaksi. Työ on kokoaikatyötä ja aloitus on kesäkauden alussa.

Pub Kaunis Jorma sijaitsee ihastuttavassa ympäristössä Pieksänjärven rannalla 104-vuotiaassa idyllisessä rakennuksessa. Kesäksi 2023 aukeaa uusi kesäterassikonsepti, jossa asiakkaita palvellaan hyvän ruuan ja kylmän juoman parissa kauniin järvimaiseman äärellä!

Kokiksi etsimme henkilöitä, joilla on reipas työote ja jo aiempaa työkokemusta tai alan koulutustaustaa. Mikäli sinulla on valmiudet, voit toimia myös keittiövastaavana vastaten keittiön sujuvasta toiminnasta. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Tarjoilijana toimit vastaten onnistuneista asiakaskokemuksista positiivisella asenteella. Tehtäviin kuuluvat tarjoilu ja kassatyöskentely. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta. Tehtävä edellyttää hygieniapassin. Anniskelupassi katsotaan eduksi.

Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: https://www.tulikuuma.fi/restaurant/kaunis-jorma-pieksamaki/

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Lauri Jalkanen puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pieksämäki

Haku alkaa:
18.01.2023

Haku päättyy:
04.06.2023