Etsimme asiakasyrityksellemme Hook -ravintolaan kokkia ja tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tuntiesi määrään, joten voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Ravintola Hook – Siivet, ribsit ja burgerit jo vuodesta 1997! Maittavien ruokien lisäksi voit nauttia monipuolisesta urheilutarjonnasta sekä tärkeimmistä urheilutapahtumista screenien välityksellä. Rento ilmapiiri ja herkulliset herkut vievät mennessään!

Kokkina pääset työssäsi valmistamaan herkullista ruokaa rennon ilmapiirin ravintolassa. Etsimällämme henkilöllä toivomme olevan alan kokemusta, intohimoa hyvään ruokaan sekä motivaatiota oppia työssä. Työnkuva edellyttää hygieniapassia ja katsomme eduksi alan koulutuksen.

Tarjoilijana työssäsi vastaanotat tilauksia ja teet annosten tarjoilua. Hakemamme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja reipas tiimipelaaja. Työnkuva edellyttää hygieniapassia. Katsomme eduksesi alan aikaisemman työkokemuksen, ravintola-alan koulutuksen sekä anniskelupassin.

Kiinnostuitko?

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.ravintolahook.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jani Huttuseen 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Varsinais-Suomi, Turku

Haku alkaa:
23.11.2021

Haku päättyy:
07.12.2021