Haemme asiakasyrityksellemme Hangossa sijaitsevaan Ravintola Origoon kokkia ja tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudelle 2022. Työn aloitus on kesäkuussa tai sopimuksen mukaan.

Kokkina työskentelet luomassa unohtumattomia elämyksiä makujen muodossa. Toivomme sinulla olevan jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja ripeä sekä omatoiminen ote työskentelyyn. Eduksi katsomme alan koulutuksen. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Tarjoilijaksi etsimme henkilöä, jolle asiakkaan viihtyvyys on tärkeää. Olet asiakaspalveluhenkinen sekä omaat positiivisen ja joustavan asenteen. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja alan koulutuksen. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Ravintola Origo on upea ja tunnelmallinen ravintola Hangon makasiinirakennuksessa, jolla on pitkät perinteet. Ravintolassa pääset nauttimaan kansainvälisistä mauista ja upeista merimaisemista.

Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: www.restaurant-origo.com

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Kerrothan myös, mihin tehtävään olet hakemassa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hanko

Haku alkaa:
27.04.2022

Haku päättyy:
31.05.2022