Haemme asiakasyrityksellemme Sport & Spa Hotel Vesileppis Oy:lle kokkia ja tarjoilijaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Leppävirralle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kokille työtunteja on tarjolla 0-100 h/3vko, ja voit sovittaa tuntimäärän itse omaan tilanteeseesi sopivaksi. Tarjoilijan työtunnit ovat 60-90 h/3vko. Tehtävän palkka on TES mukainen.

Kokkina työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset hotellin kokin tehtävät aamiaisesta à la carte -annosten valmistamiseen. Työskentely edellyttää hygieniapassia.

Tarjoilijaksi etsimme henkilöä. jolla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja iloinen asenne työtä kohtaan. Tehtävä edellyttää hygieniapassin ja katsomme eduksi anniskelupassin.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja alan koulutuksen, mutta tehtävissä oppimishaluinen ja reipas asenne ratkaisevat. Perehdytämme sinut tehtävään.

Sport & Spa Hotel Vesileppis on aktiivinen superkeskus, joka sijaitsee Leppävirran luonnonkauniissa maisemissa heti Valtatie 5:n varrella. Vesileppikseltä löydät monipuoliset palvelut niin herkuttelusta liikkumiseen kuin lekotteluunkin.

Kiinnostuitko? Tutustu yritykseen lisää osoitteessa: www.vesileppis.fi

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella, mikäli koet olevasi etsimämme henkilö. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Jalkanen puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

Haku alkaa:
27.04.2023

Haku päättyy:
07.06.2023