Etsimme asiakasyrityksellemme Hampton Bay -ravintolaan vuoromestaria ja kahta kokkia määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Kokkina Hampton Bayn keittiössä valmistat ruokaa tunteella ja ammattitaidolla. Tehtävässä menestymisessä sinua auttavat aikaisempi kokemus kokin tehtävistä, töihin ripeästi tarttuva asenne sekä rakkaus hyvään ruokaan. Eduksi katsomme ravintola-alan koulutustaustan. Tehtävänkuva edellyttää hygieniapassin.

Vuoromestarina toimit ravintolan monipuolisissa tehtävissä ja viet toimintaa eteenpäin yhdessä koko tiimin kanssa. Vastuullasi on vuorojohtaminen ja arjen toimivuudesta vastaaminen. Organisointitaidot ja hyvät vuorovaikutustaidot auttavat sinua tehtävässäsi. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä ja eduksi katsomme sopivan koulutustaustan.

Töiden aloitus on huhti-toukokuun aikana ja työsuhteen kesto on kesäsesongin ajan noin syyskuun puoleen väliin saakka. Tehtävässä palkkaus on sopimuksen mukaan osaamisesi huomioiden!

Ravintola Hampton Bay sijaitsee uniikilla paikalla meren rannalla Bulevardin päässä, tarjoten mahdollisuuden nauttia merellisestä Helsingistä. Hampton Bayssa yhdistyvät herkullinen ruoka, baari ja kaupungin upeimmat terassit – tunnelmallisessa merihenkisessä ympäristössä paraatipaikalla Hietalahden rannassa.

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.hamptonbay.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Mira Hallikainen 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi    

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
20.01.2023

Haku päättyy:
29.01.2023