Etsimme asiakasyrityksellemme Ravintola Periscopeen kokkia kesäsesonkiin 2023 Tampereelle. Työt alkavat toukokuussa ja kestävät vähintään elokuun loppuun. Tehtävä on kokoaikainen, ja palkka on osaamisesi huomioiden sovittavissa.

Tehtävänkuvaasi kuuluu ravintolan a la carte -ruuan valmistaminen ja asiakkaille loistavan makunautinnon takaaminen. Etsimämme henkilö on toimeen tarttuva tiimipelaaja, jolla on positiivinen asenne työtä kohtaan. Parhaat valmiudet tehtävään antaa kokemus vastaavista tehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta. Eduksi katsomme alan koulutuksen. Tehtävä edellyttää hygieniapassia.

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Kauppakeskus Ratinan huipulla sijaitsevasta ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Voit tutustua tarkemmin ravintolaan ja sen ainutlaatuisiin maisemiin osoitteessa: www.ravintolaperiscope.fi

Jätäthän hakemuksesi pian ja liity mukaan ammattitaitoisen tiimin joukkoon näköalapaikalle! Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
17.04.2023

Haku päättyy:
01.06.2023