Haemme asiakasyrityksellemme Haukilahden Helmi -ravintolaan kokkeja kesäsesonkiin 2023 Espooseen! Työ on kokoaika- tai osa-aikatyötä sopimuksen mukaan, siten mikä sinulle parhaiten sopii. Työn aloitus on huhti-toukokuun aikana. 

Kokkina Haukilahden Helmessä pääset valmistamaan keittiön herkkuja sesongin aineksista. Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta alan koulutusta, mutta osaamiseltasi voit olla ammattitaitosi kasvattamisesta motivoitunut tai jo kokeneempi tekijä.

Tehtävä edellyttää hygieniapassin. Anniskelupassi ja alan koulutus katsotaan eduksi.

Pidämme mielellämme hyvistä tekijöistä kiinni, joten sinulla on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus on sopimuksen mukaan.

Sikke Sumarin luotsaama Espoon merenrannalla sijaitseva Haukilahden Helmi -ravintola on täysin remontoitu ravintolarakennus toivottaen vieraat maistelemaan sekä maan että meren helmiä monipuolisesti ja vaihtelevasti, sillä lista elää ja hengittää sesonkien ja merituulienkin mukaan.

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.haukilahdenhelmi.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo

Haku alkaa:
14.03.2023

Haku päättyy:
30.03.2023