Löyly on pala Helsingin kaunista rantaviivaa, upeita elämyksiä ja lämpimiä hetkiä niin kaupunkilaisille kuin matkailijoillekin. Kesäpäivistä kelpaa nauttia upeilla terasseilla ja saunat ovat kuumana joka päivä. Löyly tarjoaa sinulle mahdollisuuden kesän upeimpaan työpaikkaan, jossa menoa ja meininkiä riittää aamusta yöhön!

Etsimme nyt reippaan asenteen omaavia kokkeja määräaikaisiin työsuhteisiin Löylyyn kesäsesongille. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Pidämme mielellämme hyvistä tekijöistä kiinni pidempäänkin, joten sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä kesän jälkeen.

Kokkina valmistat makuelämyksiä, joista välittyy luonnon, saunan ja takkatulen tunnelma. Voit olla ravintola-alalla aloitteleva tai jo kokeneempi tekijä – tärkeintä on, että sinulla on asenne kohdillaan! Tehtävä edellyttää hygieniapassin, ja katsomme eduksi alan koulutuksen.

Tutustu Löylyyn tarkemmin osoitteesta: www.loylyhelsinki.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen, p. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
19.04.2022

Haku päättyy:
02.06.2022