Työskentelemään kauniin Kallaveden rannalle?

Haemme asiakasyrityksellemme Matkailukeskus Kuopion Saana Oy:lle kokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen vuorojen painottuen iltojen a la carteen, mutta ajoittain vuorosi voivat sijoittua myös lounasaikaan. Tehtävän palkka on sovittavissa joko kuukausipalkaksi tai tuntipalkaksi tilanteeseesi sopivaksi. 

Kokin tehtävässä pääset tekemään a la cartea sesongin herkuista lähiruokaan. Etsimme sinua, jolle hyvän ruuan valmistaminen ja hyvän asiakaskokemuksen tarjoaminen on sydäntä lähellä. Hakemallamme henkilöllä on iloinen ja positiivinen ote työskentelyyn sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Toivomme sinulla olevan alan koulutus tai jo aikaisempaa työkokemusta. Katsomme eduksesi anniskelupassin. Tehtävä edellyttää hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle upeat puitteet Savon sydämessä tunnelmallisessa ympäristössä ammattitaitoisen tiimin ympärillä. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakeella tai kysy lisätietoja. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen, p. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
18.09.2023

Haku päättyy:
01.10.2023