Haemme asiakasyrityksellemme Naughty Brgr -ravintoloille Helsinkiin ja Espooseen kahta kokkia luomaan asiakkaille parhaita mahdollisia burgerkokemuksia! Tunteja on tarjolla 10–70 h/3vko ja voit työskennellä sen verran, kuin sinulle sopii.

Kokkina työskentelet huippuluokan burgereiden loihtimisen parissa, sekä pidät huolta keittiön siisteydestä ja toimivuudesta. Naughtyllä halutaan muuttaa maailmaa maukkaammaksi yksi burger kerrallaan!

Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran taustaa keittiössä työskentelystä ja motivaatiota kehittää itsestäsi ammattitaitoinen kokki. Voit olla myös jo kokemusta enemmänkin kerryttänyt kokki. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Naughty Brgr:lla työntekijät perehdytetään paitsi työtehtäviin, niin myös ravintoloiden toimintatapoihin ja yhteisölliseen kulttuuriin. Naughtyn tuhmassa jengissä vitsi lentää ja ravintoloissa on vahva yhdessä tekemisen meininki!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kasvavassa yrityksessä, jossa työntekijöitä arvostetaan, sekä erinomaisen tuotteen ja huikean brändin, jonka leivissä voit työskennellä ylpeydellä!

Syttyikö kiinnostuksesi liittyä Naughtyn tiimiin?

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo, Helsinki

Haku alkaa:
04.11.2022

Haku päättyy:
04.12.2022