Haemme asiakasyrityksellemme Panimo Pub & Á la Carteen kokkia Leville. Työt alkavat sopimuksen mukaan joko joulukuun puolivälissä tai viikon 9 paikkeilla. Työt kestävät talvisesongin yli ja sesongissa tekemistä riittää! Työtunteja on mahdollisuus sovitella tilanteeseesi sopivaksi ja tarjoamme majoitusmahdollisuuden. Halutessasi voit jatkaa työskentelyä sesongin jälkeen.

Panimo on tunnettu pubin hyvästä olut- ja juomavalikoimastaan, rennon tunnelman, hyvän ruoan ja keskeisen sijainnin lisäksi. Meillä viihtyvät kaikenikäiset asiakkaat nuorista varttuneisiin – yhdistävänä tekijänä on rakkaus hyvään ruokaan ja juomaan. Tarjoamme monipuolisen à la carten ja hyvän valikoiman viinejä. Löydät meidät Levin ytimestä, tutulta paikalta pääkadulta.

Kiinnostuitko? Tutustu lisää yritykseen osoitteessa: www.levinpanimo.fi

Kokiksi etsimme tekijöitä, joilla on motivaatiota ja intoa työtehtäviään kohtaan. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa, sillä saat tehtävään perehdytyksen. Tehtävässä asenne ratkaisee ja toivomme, että sinulla on positiivinen ote tekemiseen! 

Tehtävät edellyttävät hygieniapassia ja katsomme eduksesi anniskelupassin. 

Tarjoamme sinulle työn huippuporukassa rennossa lappilaisessa ilmapiirissä!

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Lappi, Kittilä

Haku alkaa:
26.09.2023

Haku päättyy:
14.12.2023