Haemme asiakasyrityksellemme Ravintola Cielolle kokkia luomaan välimerellisiä makumatkoja ravintolan asiakkaille. Työn aloitus on huhti-toukokuun aikana ja sinulle sopien voit työskennellä määräaikaisena kesän yli, tai työllistyä toistaiseksi voimassa olevaan suhteeseen. Työn tuntimäärä on minimissään 90–100 h/3vko.

Cielo on maaliskuussa 2022 avattu rento välimerellinen ravintola Jyväskylän keskustassa. Cielossa panostetaan aitoihin ja runsaisiin makuihin tavoitteena tuottaa makuelämyksiä, joita ei muualta saa. Keittiö ottaa vaikutteita laajasti niin Turkista, Kreikasta, Italiasta, Lähi-Idästä kuin Pohjois-Afrikastakin. Arkisin ravintolassa katetaan lounaalle runsas välimerellinen buffet-pöytä. Iltaisin sekä viikonloppuisin tarjoillaan à la cartea.

Olet etsimämme henkilö, mikäli keittiössä toimiminen ja ruuan valmistaminen ovat sinulle entuudestaan tuttuja tehtäviä. Sinun ei tarvitse olla keittiön guru, vaan asenne ja motivaatio ratkaisevat! Arvostamme ammattiylpeyttä, rakkautta ruuan valmistukseen ja valmiutta oppia uutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja iloisen työyhteisön, jossa huolehditaan toisista, jokainen saa äänensä kuuluviin ja töissä pidetään hauskaa. Ravintola Cielossa hommat hoidetaan aina viimeisen päälle ja tekemistä ohjaa halu tuottaa asiakkaille elämyksiä.

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: https://www.ravintolacielo.com/

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävistä lisää, otathan yhteyttä Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi    

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Keski-Suomi, Jyväskylä

Haku alkaa:
10.03.2023

Haku päättyy:
26.03.2023