Etsimme asiakasyrityksellemme Ravintola Periscopeen kokkia toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Sinulla on myös mahdollisuus työskennellä lisäksi Dining 26 By Arto Rastas -ravintolassa. Palkkaus tehtävässä on osaamisesi ja taustasi huomioiden sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaasi kuuluu ravintolan a la carte -ruuan valmistuminen ja asiakkaille loistavan makunautinnon takaaminen. Etsimämme henkilö on tunnollinen tiimipelaaja, jolla on reipas asenne työtä kohtaan. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan tärkeintä on innostunut asenne ruuan parissa työskentelyyn, sillä tässä tehtävässä sinulla on tilaisuus kehittää itsestäsi alan rautainen osaaja!

Toivomme sinulta alan koulutusta ja katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen a ala carten parissa työskentelyn. Tehtävä edellyttää hygieniapassia.

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Kauppakeskus Ratinan huipulla sijaitsevasta ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Voit tutustua tarkemmin ravintolaan ja sen ainutlaatuisiin maisemiin osoitteessa: www.ravintolaperiscope.fi

Jätäthän hakemuksesi pian ja liity mukaan ammattitaitoisen tiimin joukkoon näköalapaikalle! Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
14.10.2022

Haku päättyy:
01.06.2023