Haemme asiakasyrityksellemme kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudelle 2022–2023 Tahkovuorelle. Tehtävä on kokoaikainen, palkkaus on sopimuksen mukaan ja tarjoamme majoitusmahdollisuuden. Aloitus on marraskuussa tai sopimuksen mukaan.

Työviikon aikana pääset toimimaan monipuolisesti kolmen eri ravintolan keittiöissä:

  • Golden Resort
  • Cervina
  • Piazza Terrace

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta ravintola-alalta sekä uskallusta ottaa vastuuta keittiössä. Pyörität keittiötä itseohjautuvasti ja valmistat ruokaa intohimolla. Arvostamme asiakaslähtöistä asennetta sekä motivaatiota kehittää ammattitaitoa. Työnkuva edellyttää hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle Tahkon alueen henkilökuntaedut sekä innostavan työyhteisön, jossa pääset kehittymään ammatissasi.

Juhlatiloja, ravintola- ja catering-palvelua Tahkolla: Ravintola Golden Resort tarjoaa maistuvia hetkiä ympäri vuoden niin golffareille, hää- ja juhlavieraille sekä muille nälkäisille.

Ravintola Cervina tarjoaa modernia italialaista ruokaa pohjoismaisia raaka-aineita hyödyntäen. Tahkon sydämessä, Piazzan kyljessä sijaitsevan ravintolan ruokalistalta voit löytää esimerkiksi järvikuhaa ja kotimaista riistaa uudenaikaiseen, italialaiseen tyyliin valmistettuna.

Piazza Terrace on viihtyisä lounasravintola keskellä Tahkoa, Ravintola Piazzan yhteydessä. Tarjolla on muun muassa lohikeittoa, burgereita ja pastaa sekä runsas valikoima kylmiä ja kuumia juomia.

Varmista seuraava työpaikkasi Tahkolla ja jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävistä Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
24.10.2022

Haku päättyy:
04.12.2022