Haemme asiakasyrityksellemme Långvikin kokous- ja kylpylähotellille kokkia, tarjoilijaa ja salihovimestaria. Kokin ja salihovimestarin työsuhteet ovat kokoaikatyötä. Tarjoilijaa etsimme osa-aikaiseen työsuhteeseen ja tehtävät sopivat esimerkiksi opiskelijalle! Työt pääset aloittamaan heti tai sopimuksen mukaan. Tyylikkään miljöön Långvik odottaa juuri sinua!

Kokkina työskentelet Långvikin monipuolisessa keittiössä, jossa tärkeää on käyttää herkullisia, laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita. Olet työssäsi itseohjautuva, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja olet alati valmis oppimaan uutta. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, sekä ravintola-alan koulutuksen. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoilijana palvelet asiakkaita joko à la carten tai kesäterassin tarjottavien parissa ja varmistat heille huolettoman asiakaskokemuksen. Työ on iltoihin ja viikonloppuihin painottunutta. Sinun ei tarvitse olla tarjoilun ammattilainen, mutta toivomme sinulta jo jonkin verran kokemusta tarjoilutehtävistä. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Eduksi katsomme alan koulutustaustan.

Salihovimestarina johdat salitiimiä esimerkilläsi etulinjassa ja osallistut aktiiviesti päivittäiseen asiakaspalvelutyöhön. Meille on tärkeää, että haluat luoda ympärillesi avoimen ja positiivisen työilmapiirin. Sinulla on kunnianhimoa työtäsi kohtaan, omaat hyvät yhteistyötaidot ja omaat toimeen tarttuvan otteen työhön. Tehtävä edellyttää hygieniapassin. Odotamme sinulta kokemusta a la carte -työskentelystä ja eduksi katsomme ravintola-alan koulutuksen.

Työpaikan sijainnin vuoksi ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Sinua vastassa tiiminäsi ovat koko Långvikin timanttiset tyypit ja tarjoamme sinulle monipuolisina työsuhde-etuina muun muassa kuntosalin ja kylpylän käytön veloituksetta, majoitusmahdollisuuden ja ilmaisen pysäköinnin!

Voit tutustua meihin lisää osoitteessa: www.langvik.fi/ravintola

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävistä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen, 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi 

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Kirkkonummi

Haku alkaa:
13.01.2023

Haku päättyy:
01.06.2023