Haemme asiakasyrityksellemme pian avautuvaan The Rook, Ministry of Horns and Fins -gastropubiin kokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Työtunnit ovat sovittavissa tilanteeseesi sopivaksi, ja tehtävän palkka neuvotellaan nojaten aiempaan kokemukseesi.

Kokkina valmistat erilaisia kala-, äyriäis- ja riistaruoka-annoksia ja olet mukana keittiön toiminnoissa. Käytössäsi ovat laadukkaat raaka-aineet, ja ammattitaitoinen tiimi ympärilläsi, mukaan lukien Michelin-kokki Hans Välimäki, auttaa sujuvan työarjen ylläpitämisessä. Voit olla jo ammattitaitoinen tekijä tai kokin uraasi aloitteleva, sillä arvostamme etenkin motivoitunutta ja ruuasta aidosti innostunutta asennetta. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Britteinsaarilta ammentava gastropub The Rook, Ministry of Horns and Fins avataan loppusyksystä Yrjönkadulle. The Rook on tunnelmallinen, tasokasta pubiruokaa tarjoava ravintola, jossa voi nauttia pitkänkin illan laadukkaista sormisyötävistä, panimotuotteista, viineistä ja drinkeistä.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
03.10.2023

Haku päättyy:
14.12.2023