Haemme asiakasyrityksellemme Gebwell Oy:lle kokoonpanija-lopputestaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Leppävirran tehtaille. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen Gebwellin kirjoille. Työ on mahdollisesti 2-vuorotyötä. Palkkaus tehtävässä muodostuu henkilön osaamis- ja kokemustaustan pohjalta. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työskentelet sarjavalmistetehtaan maalämpöpumppujen kokoonpanossa ja lopputestauksessa. Tehtäviisi kuuluu mm. lämpöpumppujen mekaaninen kokoonpano sekä sähköinen lopputestaus testausohjelmalla ja -työkaluilla

Toivomme sinulta tarkkuutta, oma-aloitteista ja ahkeraa työotetta, sekä ATK-taitoja. Voit olla alalla jo jonkin verran osaamista kerryttänyt tai jo rautaisempi ammattilainen. Sähkö-/automaatioalan koulutuksen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa organisaatiota, alan parhaiden ammattilaisten sekä huipputeknologian parissa!

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoona euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: https://gebwell.fi/

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Ikonen puh. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

Haku alkaa:
26.07.2022

Haku päättyy:
24.08.2022