Gebwell Oy

Kokoonpanija

Pohjois-Savo, Leppävirta

Julkaistu 23.05.2024

Sulkeutuu 06.06.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Tomi Ikonen

Asiakkuusjohtaja

044 750 7187 tomi.ikonen@ohp.fi

Kokoonpanija

Haemme asiakasyrityksellemme Gebwell Oy:lle kokoonpanijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Leppävirralle. Työ on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan Osuma Henkilöstöpalveluiden kanssa 6 kuukauden määräaikaisena, ja määräaikaisuuden jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä Gebwellin omille kirjoille. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi.

Kokoonpanijana työskentelet pääasiassa juotostöissä ja mikäli omaat aiempaa kokemusta koeponnistuksien tekemisestä, voivat myös ne kuulua työtehtäviisi. Käsiteltävä materiaali on pääasiassa kuparia. Tehtävään parhaat valmiudet antavat aiempi työkokemus vastaavien materiaalien työstämisestä. Voit olla myös alalle juuri valmistunut, mikäli omaat koulutuksen lisäksi alan harrastuneisuutta, hyviä kädentaitoja ja halua oppia. Arvostamme oma-aloitteista ja työkaverit huomioivaa asennetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa organisaatiota, alan parhaiden ammattilaisten sekä huipputeknologian parissa!

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi