Haemme asiakasyrityksellemme Gebwell Oy:lle kahta motivoitunutta tekijää kokoonpanotehtäviin Leppävirralle. Työt alkavat viimeistään toukokuussa ja kesto määräytyy tehtäväkohtaisesti arviolta elo-marraskuulle.

Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen Gebwellin kirjoille tai opiskelijana jatkaa oppisopimuksella. Työskentelet lämpöpumppujen kokoonpanotehtävissä ja sinulla on valmius 2-vuorotyöhön.

Voit olla jo alalla pidempäänkin työskennellyt tai ammattiin opiskeleva. Mikäli sinulla ei vielä ole alan ammattitutkintoa voit pärjätä tehtävässä metalli- tai asennusosaamisesi ansiosta, esimerkiksi harrastuneisuuden kautta. Sinulla pysyvät työkalut käsissä ja juotostaidot ovat plussaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa organisaatiota, alan parhaiden ammattilaisten sekä huipputeknologian parissa!

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoona euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: https://gebwell.fi/

Kiinnostuitko? Tule osaksi tuotantotiimiä jättämällä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Ikonen, 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

Haku alkaa:
06.03.2023

Haku päättyy:
27.03.2023