Haussa motivoituneita osaajia tuotantotiimin vahvistukseksi metalli- sekä kokoonpanotyötehtäviin!

Etsimme asiakasyrityksellemme Gebwell Oy:lle kokoonpanotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Leppävirran tehtaille. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen Gebwellin kirjoille.

  • Palkkaus tehtävässä muodostuu henkilön osaamis- ja kokemustaustan pohjalta.
  • Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Tuotantotehtävissä voit työskennellä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan joko lämpöpumppujen, energiavaraajien sekä kaukolämmönjakokeskusten kokoonpanotyössä tai putkisto-osien valmistuksessa. Arvostamme osaamista MIG/MAG- hitsauksesta käsin tai hitsausautomaatilla sekä metallityökoneiden käytöstä, esimerkiksi putkentaivutuskoneella.

Voit olla ammattiin opiskeleva tai jo kokeneempi metallialan konkari. Odotamme hakijalta alan koulutustaustaa tai työkokemusta. Harrastuneisuus metalli- ja asennuspuolelta, ymmärrys putkiliitoksista sekä valmiudet suorittaa hitsausluokat katsotaan eduksi. Työ edellyttää hyviä kädentaitoja, oma-aloitteista työotetta sekä koordinaatiokykyä. Osassa työtehtäviämme työskennellään kahdessa vuorossa, joten valmius vuorotyöhön on edellytyksenä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa organisaatiota, alan parhaiden ammattilaisten sekä huipputeknologian parissa!

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa jo 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoona euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: https://gebwell.fi/

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Ikonen, 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

Haku alkaa:
09.12.2022

Haku päättyy:
31.01.2023