Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kiinteistönhoidon koneenkuljettajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Työskentelet aluksi Osuman kirjoilla, ja mikäli työt sujuvat ja viihdyt, voit työllistyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseemme. Työ on kokoaikainen vuorotyö. Tehtävässä palkkaus on työehtosopimuksen mukainen, mutta ammattitaitoisille tekijöille olemme valmiita neuvottelemaan korkeampaa palkkaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Päätyösi on kiinteistönhoidon koneenkuljettajan tehtävät vaihtuvissa kausitöissä. Käytössäsi on eri koneita isoista pyöräkuormaajista pienempiin kiinteistönhoidon traktoreihin esimerkiksi lehtien keräystä, lumien auraamista ja hiekoitusta varten. Edellytämme vähintään B-ajokorttia ja kokemusta koneenkuljettajan tehtävistä, jotta pystyt itsenäiseen työhön. Eduksi katsomme monipuolisen kokemuksen koneiden ajamisesta ja C- ja T-luokan ajokortit. Tehtäviisi kuuluvat myös kiinteistönhoidon muut sisä- ja ulkotyöt.

Tarjoamme sinulle työn laadukkaassa kiinteistöpalveluyrityksessä, jossa hommat hoidetaan kerralla kuntoon, ja mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen on hyvä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Jani Lindqvist, 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
20.07.2022

Haku päättyy:
16.08.2022